Wat doen wij - Rijschool Marketing

Alles wat je nodig hebt om te groeien

De alles-in-één oplossing voor rijscholen

Totaaloplossing voor rijscholen

Complete website

Gevonden worden dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren in Google Adwords & social media is belangrijk. Maar wat heb je daaraan als bezoekers binnen 4 seconden wegklikken?

Speciaal voor mobiele telefoons

Mobiele Web-App

Smartphone gebruikers "hunten" naar info. Een aanmelding gebeurt vaak via de pc. Onze snelle, makkelijke mobiele Web-App is gericht op een "call-to-action" voor maximaal rendement van elke bezoeker.

Facebook koppelingen

Sociale media beheer

Facebook is hot maar hoe zit het met de rest? Welke berichten trekken de meeste aandacht en heb je wel tijd voor sociale media? Laat ons je sociale media beheren om in contact te komen met jongeren.

Bereik meer leerlingen

Advertentie campagnes

Betalen-per-klik en zo hoog scoren in Google of Facebook is duur. Niet elke rijschool heeft hier succes mee. Een goede analyze van je website bezoekers, tarieven en concurrenten is belangrijk. Wij kunnen je exact vertellen hoeveel je moet investeren voor resultaat.

Het visitekaartje van je rijschool

Huisstijl & flyers

Flyers zijn het visitekaartje van je rijschool evenals je rijschool website. Wij ontwerpen flyers die aansluiten bij de huisstijl van je website. Wij vinden het belangrijk dat je flyer doeltreffend is en de juiste inhoud bevat, zodat de leerling gemakkelijk in één oog opslag kan zien wat een rijles kost, en wat je als rijschool te bieden heeft.

Overtuig potentiële leerlingen

Promofilms

Overtuig potentiële leerlingen! Een creatieve promotievideo, met de juiste sfeer en beleving is doorslaggevend voor het maken van een definitieve beslissing. Wij bedenken samen met jou een scenario die het beste bij je rijschool past. Een promotiefilm verteld een goed verhaal die we zorgvuldig monteren. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Je kunt via het formulier hiernaast een offerte aanvragen. Wij zullen je offerte zorgvuldig nagaan en contact met je opnemen om het kort te sluiten. Het is geheel vrijblijvend om een offerte aan te vragen! Voor overige vragen over ons kun je ons mailen of telefonisch bereiken op 085 – 48 98 488.
Een moment geduld aub.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!