2

De tarieven pagina is de belangrijkste bestemmingspagina op uw rijschoolwebsite. De tarieven pagina is meestal de eerste pagina waarnaar de bezoeker kijkt. Iedere bezoeker wilt namelijk weten wat de tarieven voor de rijlessen bij uw rijschool zijn. Het is dus belangrijk dat je tarieven pagina er netjes en overzichtelijk uitziet. Door onze ervaring in het opstellen van tarievenpagina’s voor al vele rijscholen weten wij precies welke tarieven u het beste kan hanteren om bezoekers om te zetten tot leerlingen.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Speciaal voor mobiele telefoons

Belangrijkste "uitstappagina"

De tarieven pagina is de belangrijkste bestemmingspagina, maar ook de belangrijkste uitstappagina. Als de tarieven te hoog zijn, zullen de bezoekers gelijk verder zoeken naar een goedkopere rijschool in de buurt. Het is dus belangrijk dat u de tarieven goed afstemt en niet te duur bent als rijschool. Wij zijn de specialist in het bouwen van rijschool websites en weten precies wat we moeten doen om de bezoekers om te zetten in leerlingen.

Speciale mobiele website laten maken?

Tariefstelling

Merkt u dat u niet zo veel leerlingen via uw rijschool website binnenhaalt of haalt u geen winst uit uw leerlingen? Dan kan het liggen aan de tariefstelling. Er kunnen verschillende fouten gemaakt worden in het bedenken van de tariefstelling, zo kunt u te hoge maar ook te lage tarieven hanteren op uw rijschool website. Door te hoge tarieven te hanteren zullen bezoekers niet omgezet worden tot leerlingen. En door te lage bedragen zult u geen winst uit uw rijlessen halen.
» Vraag meer informatie aan!

Speciaal voor mobiele telefoons

Kant-en-klare tarievenpagina's

Doordat wij al meer dan 30 rijschool websites en dus tarieven pagina’s hebben gemaakt voor rijscholen door heel Nederland, weten wij precies welke tarieven de aandacht trekken bij de bezoeker en welke tarieven u niet moet hanteren. Mede om deze reden hebben wij kant-en-klare tarieven pagina’s opgesteld. We hebben deze tarieven een tijdje getest bij verschillende rijscholen en het blijkt echt winstgevend resultaat op te leveren.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!