2

Het grootste deel van jouw website bezoekers, bekijkt de rijschool website via zijn/haar computer of laptop. Dit komt omdat de bezoekers graag zo veel mogelijk informatie te zien krijgen over jouw rijschool voordat ze hun beslissing maken. Zou je toch graag een aparte mobiele website willen voor je rijschool? Dat kan ook! Rijschool Marketing is een specialist in het ontwerpen en bouwen van rijschool websites die mobiel vriendelijk zijn.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Speciaal voor mobiele telefoons

Smartphone geschikt

Wij zorgen ervoor dat jouw website ook duidelijk te zien is op een smartphone. Als jij wilt kunnen wij een aparte rijschool website maken die zich automatisch aanpast aan het formaat van jouw mobiele telefoon. Wij raden dit echter wel af, omdat bezoekers graag toch meer informatie te zien krijgen voordat ze hun keuze maken.

Speciale mobiele website laten maken?

Duidelijk telefoonnummer

Rijschool Marketing plaatst grote, duidelijke call-to-action buttons op jouw rijschool website. In deze call-to-action button wordt het telefoonnummer van jouw rijschool verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker via één klik op hun smartphone kan bellen naar het telefoonnummer van jouw rijschool om meer informatie aan te vragen.
» Vraag meer informatie aan!

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!