2

Wil jij een eigen rijschool beginnen of heb jij al een eigen rijschool? Dan heb jij natuurlijk ook een website nodig! Wellicht heb jij er zelfs al één, maar haal jij daar wel alles uit wat erin zit? Rijschool Marketing beheerst rijschool reclame als geen ander. Onze rijschool websites zijn een totaaloplossing. Van een uitgebreide Facebook integratie tot zelfreflectie-formulieren, niets is ons vreemd. De rijscholen branche kennen we als geen ander. Wanneer jij kiest voor ons, dan krijg jij veel meer dan alleen een mooie website. Jij profiteert namelijk ook van onze kennis en ervaring. Neem op je gemak eens een kijkje bij onze voorbeelden. Tenslotte zeggen beelden zoveel meer dan woorden!

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Mooie rijschool website

Homepagina styling

Wij ontwerpen jouw rijschool website en zorgen ervoor dat de website er prachtig uitziet. Doordat wij al meer dan 25 verschillende rijschool websites hebben gemaakt weten wij precies hoe jouw rijschool website er uit moet komen te zien. Wij ontwerpen professionele roterende sliders voor op de voorpagina van jouw rijschool website en zorgen ervoor dat jouw website een uitstekende eerste indruk achterlaat. Een goede eerste indruk maak je namelijk maar één keer.

Rijschool website laten maken?

Roulerende banners

In de roulerende banner bovenaan jouw website breng jij jouw belangrijkste informatie extra onder de aandacht. Je kunt meerdere banners automatisch laten rouleren. Daarnaast kan jouw bezoeker zelf doorklikken naar de volgende banners.

» Vraag meer informatie aan!

De belangrijkste informatie

Tarieven en pakketten

De tarievenpagina is de belangrijkste “bestemmingspagina” op jouw rijschool website. Iedere bezoeker wilt natuurlijk eerst de tarieven weten voordat zij een lespakket bij jou afnemen. Daarnaast is de tarievenpagina ook de belangrijkste “uitstappagina” als de tarieven te hoog zijn, kijkt de klant liever verder naar een andere rijschool. Wij weten precies hoe we de tarieven op jouw rijschool website moeten hanteren en presenteren.

Zelf uw teksten aanpassen

Eenvoudig uw website beheren

Ook zonder technische kennis kun jij zelf eenvoudig jouw rijschool website beheren. Je kunt heel eenvoudig binnen ons systeem teksten, afbeeldingen en pagina’s aanmaken, wijzigen of verwijderen.

» Vraag meer informatie aan!

Facebook gekoppeld aan uw website

Zakelijke Facebook pagina

We kunnen jouw rijschool website koppelen aan een zelf gemaakt Facebook account speciaal voor jouw rijschool. We kunnen dan verschillende status updates doen om de leerlingen op de hoogte te houden. Door zo veel mogelijk vrienden te krijgen op jouw Facebook account zorg jij ervoor dat jouw naamsbekendheid toeneemt. Ook de foto's die je op Facebook plaatst, worden door middel van de koppeling direct weergegeven op de website.

Uw laatste berichten weergegeven op de website

Facebook feed

Wil jij jouw Facebook-activiteiten delen op jouw website? Met de Facebook feedsmodule stel je eenvoudig in welke onderdelen automatisch worden overgenomen op jouw website. Te denken valt aan berichten op je tijdlijn, of de 'Likes' die jouw Facebook-pagina heeft.

» Vraag meer informatie aan!

Beter vindbaar worden

Hoog scoren in Google

Bij Rijschool Marketing zijn we gespecialiseerd in het vindbaar maken van websites in Google. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw rijschool hoog scoort in Google. Zoekmachine optimalisatie heet dat. Wij maken pagina's aan en schrijven teksten die gebaseerd zijn op specifieke zoektermen. Door deze zoektermen op de juiste manier in de tekst te zetten zal jouw website een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google. En dat betekent dat jouw rijschool website sneller gevonden wordt en eerder bezocht wordt door potentiële leerlingen.

Wij bedenken alles

Wij voorzien uw Website van teksten

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van rijschool websites weten wij precies wat de bezoeker wilt lezen. Mede om deze reden voorzien wij jouw rijschool website van alle benodigde teksten en acties. Rijschool Marketing schrijft niet alleen de informatieve teksten voor op jouw rijschool website, maar ook zogenoemde vindbaarheid teksten, waardoor u beter zult scoren in Google.

» Vraag meer informatie aan!

Kleine wijzigingen inbegrepen

Full service Geen uurtje factuurtje

Wil jij beter gevonden worden in Google, wil jij dat we jouw website voor je onderhouden zodat je er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt, of heb jij andere wensen? Wanneer jij een website bij Rijschool Marketing afneemt profiteer je van full service, wij doen namelijk niet aan uurtje factuurtje.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!