3

Door veel pagina’s met informatie op uw rijschool website te plaatsen, zal iedere bezoeker vinden waarnaar hij/zij op zoek is. Daarnaast is het zo dat hoe meer pagina’s u op uw rijschool website hebt staan, hoe betrouwbaarder u overkomt als rijschool bij de bezoeker. Wij maken ongeveer 20 pagina’s voor uw rijschool aan en voorzien deze van unieke teksten. Door de vele rijschool websites die wij hebben gemaakt, kunnen wij ons wel degelijk specialisten noemen in het maken van rijschool websites.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Speciaal voor mobiele telefoons

Veel verschillende Invulformulieren

Wij maken gebruik van vijf verschillende invulformulieren, die we in de pagina’s van uw rijschool website zullen plaatsen. We hebben speciale invulformulieren voor de volgende onderdelen:

- Offerte aanvragen
- Proefles aanvragen
- Bel me terug
- Direct aanmelden
- Contact opnemen

Speciale mobiele website laten maken?

Informatie pagina's

Rijschool Marketing heeft kant en klare pagina's over het theorie examen, het praktijk examen, download formulieren, de eigen verklaring, rijschool machtigen etc. Rijschool Marketing zorgt ervoor dat alle informatie die van toepassing kan zijn voor de leerling om zijn/haar keuze te maken op de website weergegeven word.

Speciaal voor mobiele telefoons

Overzichtelijk menu

Het is belangrijk dat er een overzichtelijk menu op uw rijschool website komt te staan. Zodra de bezoekers niet in één keer kan vinden waarnaar ze op zoek zijn, zullen ze direct verder zoeken naar een rijschool waar ze wel direct kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Het is dus erg belangrijk om een duidelijk en overzichtelijk menu op uw website te plaatsen. Wij van Rijschool Marketing bedenken de menu structuur voor uw rijschool website, wij weten namelijk precies waar de bezoekers naar zoeken.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!