2

De homepagina is de allereerste pagina op jouw rijschool website waar de bezoeker op terecht komt. Het is dus erg belangrijk dat de homepagina er goed uitziet, want een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rijschool websites en weten dus precies wat er nodig is om een goede indruk achter te laten bij de klant. Wij houden natuurlijk ook rekening met jouw wensen, zo kun je zelf aangeven welke kleuren je graag terug wilt zien op uw rijschool website.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Speciaal voor mobiele telefoons

Unieke sliders

Een mooie slider op jouw homepagina is tegenwoordig een must have. De slider is het eerste onderdeel wat de bezoeker ziet. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies wat er in de slider geplaatst moet worden om de bezoeker te overtuigen om voor jouw rijschool te kiezen. Wij bedenken wat er in de slider geplaatst moet worden. Daarnaast plaatsen wij meerdere roterende sliders op de website, om zo een uitstekende eerste indruk achter te laten bij de bezoeker.

Speciale mobiele website laten maken?

Uw website gekoppeld met Facebook

Op de homepagina van jouw rijschool website, plaatsen wij meerdere koppelingen naar Facebook. Zo kunnen de bezoekers gelijk jouw laatste Facebook berichten en de vind-ik-leuks zien. Door veel vind-ik-leuks te verzamelen op jouw Facebook pagina, krijgt de bezoeker het idee dat er al heel veel tevreden leerlingen voor hem/haar zijn geweest. Ook maken wij een speciale Facebook bedrijfspagina aan voor jouw rijschool en zorgen ervoor dat deze er netjes en natuurlijk zakelijk uitziet.

» Vraag meer informatie aan!

Speciaal voor mobiele telefoons

Uw referenties op uw homepage

Veel bezoekers baseren hun keuze mede door de reacties van andere leerlingen. Wij plaatsen de referenties van de leerlingen op de homepagina van jouw rijschool website. Doordat wij de referenties op de homepagina plaatsen, kunnen de bezoekers de referenties direct bekijken. Door onze jarenlange ervaring in de rijscholenbranche weten wij dat als jij de referenties op de homepagina van jouw rijschool website plaatst, jij erg betrouwbaar overkomt bij de bezoeker.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!