2

Je hebt een (beperkt) budget voor rijschool reclame. Misschien denk je aan traditionele reclame zoals flyeren of adverteren in de lokale krant. Wij zien vaak dat er onvoldoende wordt nagedacht over de boodschap. Een proefles voor €20 of korting op een pakket. Maar hoe doeltreffend is jouw actie nou eigenlijk? Hoeveel tijd & energie heeft het jou gekost? Hoeveel nieuwe leerling aanmeldingen heb jij gehad? Wij geven jou vrijblijvend advies op al jouw vragen.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Commerciele totaalpakket

Naamsbekendheid

Door de toename van het aantal rijscholen de afgelopen jaren, is het erg belangrijk dat je jezelf onderscheidt van de andere rijscholen. Een flyer of een folder is erg belangrijk om een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Het is niet alleen belangrijk om een korte krachtige tekst te hebben, maar ook het beeld wat de klant te zien krijgt speelt een rol. Het kan erg lastig zijn om een leuke actie te verzinnen en het ook nog eens goed op papier te zetten. Als klant van Rijschool marketing hoef je daar geen zorgen over te maken!

Rijschool marketing biedt jouw :
- Krachtige commerciële teksten.
- Leuke actie wat veel klanten zal trekken.
- Opvallende bijpassende plaatjes, wat bij jouw actie en rijschool past.
- Een totaalpakket waarbij jouw rijschool zal opvallen.

Onderscheid jouw rijschool door een professionele flyer of folder. Vraag een offerte aan op onze website en wij zorgen er voor dat jouw flyer van a tot z wordt gemaakt, tot aan thuisbezorging toe!

Huisstijl en logo

Unieke ontwerpen

Heeft jouw rijschool al een eigen huisstijl en logo? Dan gebruiken wij jouw huisstijl voor jouw flyer en folder, zodat het er uit ziet als een prachtig geheel. Mocht dit niet van toepassing zijn, of ben jij niet tevreden over uw huidige huisstijl, dan is er altijd een mogelijkheid om jouw huisstijl en logo bij ons te laten ontwerpen. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw logo ontwerp zal opvallen door een full-color of een zwart-wit print. Hierbij wordt een springend lettertype gekozen of een duidelijk beeldmerk. Dit mag absoluut niet vergeten worden om een goede indruk te creëren.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!