2

Rijschool Marketing maakt speciale Facebook bedrijfspagina's aan voor rijscholen. Nadat wij de pagina hebben aangemaakt koppelen wij dit Facebook account aan jouw rijschool website. Doordat wij Facebook aan jouw website koppelen ,worden altijd je laatste Facebook berichten en de vind-ik-leuks op de website getoond. Ook maken we een aparte gastenboek pagina aan dat gekoppeld is aan het Facebook account.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Je laatste status updates op Facebook

Gekoppeld

Heb je een bepaalde actie op Facebook geplaatst? Dan zullen de bezoekers op jouw rijschool website deze actie ook meekrijgen. Doordat we je Facebook account aan de website koppelen zullen alle berichten die je op Facebook plaatst worden weergegeven op de website in een aparte "box". Alles wat jij op uw Facebook pagina plaatst zal automatisch weergegeven worden op jouw rijschool website.

In één oogopslag zien wie je pagina leuk vinden

Vind-ik-leuks

Door gebruik te maken van de Facebook likebox kunnen de bezoekers in één oogopslag zien hoeveel personen jouw rijschool leuk vinden. Hoe meer vind-ik-leuks jouw pagina heeft, hoe beter het oogt voor de bezoeker. Een groot aantal vind-ik-leuks zal ervoor zorgen dat de bezoeker denkt dat er al vele tevreden klanten voor hem/haar zijn geweest. En zal er voor zorgen dat de bezoeker eerder overweegt zijn rijopleiding te starten bij jouw rijschool in plaats van bij een andere rijschool in de buurt.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!