2

Er zijn wereldwijd meer dan 1 miljard mensen actief op Facebook en maar liefst 9 miljoen Nederlanders brengen maandelijks bijna 5 uur door op dit netwerk. Tussen al deze mensen bevindt zich ook jouw doelgroep. Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van Facebook en met name jongeren maken hier dagelijks gebruik van. Jij kan jouw doelgroep selecteren op basis van plaats of geslacht en leeftijd, maar ook op basis van interesses. Daarnaast kan jij je doelgroep kennis laten maken met jouw rijschool Facebook pagina.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Speciaal voor mobiele telefoons

Facebook intergratie

Op je rijschool website koppelen wij jouw fotogalerij en het gastenboek aan rijschool Facebook account. Dit zorgt er voor dat wanneer jij een foto op uw Facebook pagina plaatst dat deze automatisch ook op jouw website komt te staan. Ook koppelen we het gastenboek aan jouw rijschool Facebook account. Hierdoor krijgen bezoekers gelijk een aantal referenties en opmerkingen te zien van jouw vorige klanten. Jij bent dus verzekerd van een goede eerste indruk.

Speciale mobiele website laten maken?

Adverteren op Facebook

Facebook weet veel over de miljoenen Nederlanders die gebruikmaken van Facebook. Zo weet Facebook waar ze wonen, wat hun leeftijd is maar ook hun gezinssituatie en interesses. Door te adverteren op Facebook heeft u de unieke mogelijkheid om precies uw doelgroep te bereiken. Via de advertenties kunnen gebruikers doorklikken naar uw website of naar jouw bedrijfspagina op Facebook.
» Vraag meer informatie aan!

Speciaal voor mobiele telefoons

Facebook pagina & tabs

Net zoals het uiterlijk van jouw website er toe doet, wil jij natuurlijk ook dat uw Facebook pagina dezelfde professionele look heeft. Wij maken unieke professionele timeline promo’s voor jouw Facebook-pagina. Door het hebben van een professionele maar ook unieke timeline foto krijgt de bezoeker gelijk een positief beeld over jouw pagina. Een goede eerste indruk is namelijk erg belangrijk.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!