2

Door middel van een responsive webdesign is het mogelijk om als bezoeker een website mobiel goed te kunnen bekijken en bereiken. Rijschool Marketing is hierin gespecialiseerd en heeft op dit gebied zeer veer ervaring. Rijschool Marketing doet dit graag voor uw website. Met het laten maken van een mobiele website bij Rijschool Marketing bent u gedurende de hele dag bereikbaar voor iedereen, op elk gewenst beeldformaat.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Aangepaste versie van uw website

Mobiele website

Rijschool Marketing maakt een mobiele website die zich automatisch aanpast naar beeldformaat van de bezoeker. De mobile website is gebruiksvriendelijk, ziet er uitstekend en verzorgd uit. Tevens kan elke gebruiker hier gemakkelijk mee werken. Met welke apparaat de site wordt bezocht, maakt helemaal niet uit. De bezoeker zal altijd de gewenste informatie zien met het juiste beeldformaat. Het bezitten van een responsieve website design is dus een stap in de goede richting voor iedereen en met name voor uw rijschool.

Het verschil tussen een mobiele en een normale website

Verschillen

Het verschil tussen een mobiele site en een normale site is dat de mobiele site zich automatisch aanpast naar het juiste formaat van uw apparaat. Dit zorgt er namelijk voor dat uw pagina goed te lezen is op welk beeld formaat dan ook. Bij een normale rijschool website wordt het beeld namelijk niet aangepast naar het formaat van uw apparaat. Dit kan er voor zorgen dat de bezoeken continu zal moeten in en uit zoomen om van de gewenste informatie te worden voorzien.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!