2

Het belangrijkste onderdeel van de landingspagina hoort direct in beeld te staan. Als de bezoeker niet snel vindt waarnaar hij/zij opzoek is, zal hij zo weer vertrokken zijn. Om de actie extra aandacht te geven, is het belangrijk dat jij maar één specifieke actie onder aandacht brengt en duidelijke call-to-action buttons plaatst. Ook is het belangrijk dat de bezoeker niet hoeft te scrollen voor de call-to-action.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

De ideale combinatie

Google Adwords

Wil jij gevonden worden op een bepaald zoekwoord zoals bijvoorbeeld "rijschool reclame?" Een landingspagina en een Google Adwords campagne samen bieden uitkomst. Door gebruik te maken van één specifiek zoekwoord op je pagina en door een Google Adwords campagne kun je nu binnen de kortste keren hoog scoren in Google. Wij weten op welke zoekwoorden potentiële klanten zoeken en kunnen daar de campagne op afstellen. Tevens is dit een goede rijschool reclame.

Bovenaan in Google scoren

Zoekmachines

Om op korte termijn hoog te scoren in Google is het belangrijk goed gebruik te maken van zoekwoorden. Ook is het belangrijk om een goede structuur aan te houden. Zoekmachines letten hier specifiek op. Zorg er dus altijd voor dat de landingspagina een duidelijke titel heeft en verschillende alinea’s met bijpassende kopjes. Daarbij is het belangrijk dat het zoekwoord bijvoorbeeld "rijschool reclame," zowel in de titel als in de kopjes meerdere keren terugkomt.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!