2

Responsive autorijschool website is een benadering van webdesign waarbij de ontwikkelaar van de website streeft naar een optimale oplossing waarbij je website op alle apparaten goed bekeken kan worden. Met een responsive website maak je de website zo optimaal zodat je het op elk apparaat goed en werkend kunt bekijken.

Vraag naar de GRATIS demo! Bel 085 - 4898488

logos

Goed zichtbaar op mobiele telefoons

Responsive website

Websites zijn normaal niet automatisch responsive. Het lijkt het op de ene computer er allemaal er uitstekend uit te zien, maar zodra je op een groter of kleiner apparaat/beeldscherm de website bekijkt wordt de hele website ineens uit schaal gehaald. Rijschool Marketing zorgt ervoor dat de website zowel goed op computerschermen als op mobiele telefoons te zien is.

Op ieder beeldformaat goed werkend

Haal meer uit je website

Als je een responsive website laat maken zal dit je veel geld gaan besparen. Je hebt namelijk maar een website nodig in plaats van meerdere aparte websites zoals een mobiele web-app. Een responsive website is op ieder beeldformaat goed zichtbaar en werkend. als je een website bij Rijschool Marketing laat maken zal je altijd een responsive website krijgen, tenzij je er zelf voor kiest om een mobiele web-app te laten maken.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!