Facebook marketing - Rijschool Marketing
Facebook pagina

Creeër een plek voor je bedrijf op Facebook, ga de interactie aan met je leerlingen en bouw aan je naamsbekendheid

Bereik 20.000 leerlingen

Wat kun jij bereiken?

Bereik tot wel 20.000 leerlingen in èèn keer met behulp van het delen, liken, reageren en verspreiden van berichten. Met bijna 8 milioen gebruikers is Facebook dè plek om jou doelgroep aan te spreken.

Ons bereik

Wij zelf hebben een bereik van meer dan 30.000 mensen per bericht. Doordat wij zelf met een jong team werken weten wij precies hoe en wat we moeten doen om dit voor jou te bereiken. Onze berichten , trekken de aandacht van vrienden van leerlingen. Zo weet iedereen waar jou leerling , lest en heeft gelest. Meer naamsbekendheid generegenvoor jou is waar we naar streven.

Videos trekken aandacht


Online video

Teksten, saaie foto's etc. , zijn lang niet zo intressant voor jongeren als je denkt. Video's daar in tegen zijn erg belangrijk. Online video groeit razendsnel. Vooral tablets en smartphones zijn verantwoordelijk voor de enorme toename van het online video gebruik van de laatste paar jaar.

effectiviteit

Maar wat werkt dan wel? Laten we eerlijk zijn, een foto van een nieuwe les auto word lang niet zoveel geliked en gedeeld als een populair filmpje, laat staan het aantal bereikte personen beperkt zich tot misschien 200. Video’s maken het verschil. Breid uit en ontdek de mogelijkheden van het online video gebruik.

Score hoger in Google

Sinds 2010 kijkt google ook naar social media zoals facebook.

Hoog scoren in google daar draait het natuurlijk allemaal om. De ranking van google is gebaseerd op hoe vaak je naam voorkomt op het internet en dus ook op Facebook. Wanneer je facebook pagina steeds populairder wordt, is dit een teken voor google om je positie te verhogen puur vanwege je bedrijfsnaam die vaker word gevonden.

Hoe meer interacties, hoe hoger in Google

Google gebruikt ‘social signals’, zoals Facebook ‘likes’, om hun resultaten te ranken. Bij elke like plaatst Facebook een link op het profiel van degene die jou liked. Die links zijn zichtbaar voor zoekmachines. Voor pagina’s met duizenden likes, kan het aantal links naar de Facebookpagina daarmee dus behoorlijk oplopen! Reden te meer om te zorgen voor zoveel mogelijk likes en een voortdurende groei van je fanbase.

Je beheert zelf een Facebook pagina?

Beheer jezelf al je Facebook pagina? Helemaal goed! Maar wij kunnen het beter.

berichten

De Berichten die wij plaatsen zijn getest of ze wel echt in de smaak vallen. Als we dit combineren met foto’s en berichten over geslaagde leerlingen is dit meer dan gunstig voor jou. Zo laat je aan je leerlingen zien dat je een leuk en jong bedrijf hebt wat dicht bij de leerling zelf staat. Neem maar is een kijkje op onze eigen facebook pagina.

Waarom zakelijk facebook beheer?

  • Een uitstekende Facebook bedrijfspagina
  • Haal meer business uit facebook
  • Wordt sneller gevonden en gewaardeerd door je doelgroep
  • Meer naamsbekendheid en werken aan je imago
  • Linkbuilding : Als je ook op sites als Facebook gevonden kunt worden beloont Google dat met hogere zoekresultaten
  • Profiteer van mond-tot-mond reclame
  • Bereik meer dan 20.000 (potentiele) klanten met èèn bericht
  • Opzegbaar wanneer jij dat wilt
  • Slechts €9,- per maand na de proef periode

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschool websites, apps, flyers en vindbaarheid oplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Vraag direct een offerte aan

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!