9

Alles wat je nodig hebt in één pakket

Onze rijschoolwebsites hebben maar één doel: bezoekers verleiden om een proefles aan te vragen. Met enkele pagina's en een paar foto's kun je jongeren niet overtuigen. Maar met 30 pagina's wel. Met bijvoorbeeld een pagina met tips, filmpjes, een fotogalerij en een geslaagdenpagina klikken ze niet zo snel weg!

30 Vindbaarheidspagina's

Hoe meer websitepagina's, hoe beter je wordt gevonden. Bijvoorbeeld een pagina voor starters, gevorderden, 2todrive, opfriscursus, praktijk, theorie, rijlesgebieden enz. Als deze websitepagina's overzichtelijk zijn gepresenteerd klikken bezoekers niet zo snel weg.

Sociale Media Integratie

"Integratie" is het automatisch tonen van bijvoorbeeld Facebookberichten op je website. Ook de fotogalerij en klantenbeoordelingen worden door ons aangestuurd. Op deze manier creëren we mond-tot-mondreclame op jouw sociale mediakanalen.

Teksten & foto's inbegrepen

Bezoekers lezen niet, maar "scannen" een tekst. Onze teksten zijn in hapklare brokjes en altijd voorzien van foto's. Door onze ervaring weten wij precies waar je bezoekers naar kijken.

2. Mobiele Web-App

Smartphonegebruikers "hunten" naar info. Een aanmelding gebeurt vaak via de computer. Onze snelle, makkelijke mobiele rijschool Web-App is gericht op een "call-to-action" voor maximaal rendement van elke bezoeker.

Geschikt voor alle apparaten

Met welk apparaat de website wordt bezocht maakt helemaal niets uit bij onze websites. De bezoeker zal altijd de gewenste informatie te zien krijgen op het juiste beeldformaat.

Supersnelle mobiele website

Een mobiele website laadt veel sneller dan een gewone website en kan in alle informatie voorzien.

Een passende huisstijl

Wij maken een gebruiksvriendelijke web-app die aansluit bij de huisstijl van je hoofdwebsite. Zo sluit alles naadloos op elkaar aan!

3. Sociale Media Advies, Profielen + Integraties

Social media is geen speeltje meer voor jongeren. Inmiddels maakt de helft van de Nederlandse internetters gebruik van social media. Het is dé manier om met je gasten in contact te blijven en nieuwe te bereiken. Rijschool Marketing heeft een naadloze integratie met Facebook en is vanuit het CMS-systeem eenvoudig bij te werken.

Social Media Makeover

Het is belangrijk dat je Facebookpagina er opvallend en interessant uitziet. Daarom nemen wij je pagina onder handen en halen hier zoveel mogelijk winst uit voor je rijschool.

Automatische Website-integratie

We koppelen je Facebookpagina aan je website. We zorgen ervoor dat jouw acties op je Facebookpagina zichtbaar zijn op je website. Dit voor optimale zichtbaarheid van jouw rijschool!

Positieve Klantbeoordelingen

De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Daarom besteden wij veel aandacht aan je geslaagde leerlingenpagina. Deze is overigens ook gekoppeld aan je Facebookpagina.

4. Huisstijl

Wij ontwerpen je rijschoolwebsite en zorgen ervoor dat de website er prachtig uitziet. Wij ontwerpen roterende sliders voor op de voorpagina van je website en zorgen ervoor dat je een uitstekende eerste indruk achterlaat. Een goede eerste indruk maak je namelijk maar één keer.

Logo- & visitekaartontwerp

Wij zijn in staat om een groot aantal logo's en visitekaarten binnen één uur te ontwerpen. Ontevreden? Dan starten wij samen een wedstrijd op ontwerpenvoorgeld.nl.

Leskaarten & Instructiekaarten

Wij ontwerpen graag je les- en instructiekaarten. Bij het ontwerpen van je leskaarten maken wij gebruik van je huisstijl, logo en eventueel een foto van je lesauto.

Lesauto dakbord

Bij een rijschool hoort natuurlijk een lesbord. Rijschool Marketing werkt samen met Lesauto Dakbord. Klik hier en bestel direct een dakbord voor je lesauto.

5. Flyers

Wij ontwerpen flyers die aansluiten bij de huisstijl van je website. Wij vinden het belangrijk dat je flyer doeltreffend is en de juiste inhoud bevat, zodat je bezoeker in één oogopslag ziet wat een rijles kost en wat je als rijschool te bieden hebt.

Voordelig laten bedrukken

Voordelig je ontwerpen laten bedrukken? Dan zit je bij ons zeker goed. Door onze jarenlange samenwerking met de drukkerij kunnen wij dit voor een lager bedrag realiseren.

Cadeaubonnen

Naast flyers en posters ontwerpen wij ook cadeaukaarten voor je. Met deze middelen vergroot je je opvallend- en naamsbekendheid. Je laat een uitstekende indruk achter!

Acties bedenken

Hoe doeltreffend is je actie nou eigenlijk? Hoeveel tijd & energie heeft het je gekost? Hoeveel nieuwe aanmeldingen heb je gehad? Wij geven advies op al je vragen.

6. Google AdWords

Betalen per klik en hoog scoren in Google of Facebook is duur. Niet iedere rijschool heeft hier succes mee. Een goede analyse van je websitebezoekers, tarieven en concurrenten is belangrijk. Wij kunnen je exact vertellen hoeveel je moet investeren voor optimaal resultaat.

Aanbevolen door Rijscholen

De Google Adwords-campagne is getest door meerdere rijscholen in verschillende regio's. Al deze rijscholen hebben veel nieuwe leerlingaanmeldingen gehad.

Geen opstartkosten

Wij laten je graag kennis maken met de voordelen van AdWords. Mede om deze reden vragen wij géén opstartkosten voor de campagne, daar waar vele bedrijven dit wel doen.

Klikfraudebestrijding

Wanneer er door een specifiek persoon meerdere keren op je advertentie geklikt wordt, zal het bedrag dat hiervoor in rekening is gebracht teruggestort worden op je rekening.

7. Vindbaarheid

Zoekmachinevriendelijke teksten zorgen ervoor dat je rijschool hoog scoort in Google. De concurrentie binnen de rijscholenbranche wordt steeds heftiger, dus is het belangrijker dan ooit om goed vindbaar te zijn. Het is belangrijk dat de teksten 100% uniek zijn om zo hoog mogelijk te scoren in de Google-ranglijst.

Zoekmachinevriendelijke website

Door 100% unieke vindbaarheidsteksten te schrijven zal de vindbaarheid van je rijschoolwebsite aanzienlijk toenemen. Ook zal de website hoger scoren in Google.

Zelf aan de slag

Wij helpen u graag verder met de vindbaarheid van je rijschoolwebsite. Wij geven je tips en adviezen over hoe je je vindbaarheid aanzienlijk kunt verhogen.

Scoor automatisch beter in Google

Wil je hoog scoren in bijvoorbeeld regio Amsterdam. Door 100% unieke vindbaarheidsteksten te schrijven zal de vindbaarheid van in deze regio aanzienlijk toenemen.

8. Klantenservice

Heb je vragen of net even wat extra hulp nodig? Dan kun je ons op werkdagen tussen 10:00 en 18:00 telefonisch bereiken. Wij zullen je alle ondersteuning geven die je nodig hebt. Ook is het mogelijk om per mail contact met ons op te nemen. Dit kan via: info@rijschool-marketing.nl.

Bereikbaar & persoonlijk

Wij zijn op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar van 10:00 tot 18:00. Natuurlijk kun je ook altijd even een afspraak maken en bij ons langskomen op kantoor.

Géén uurtje-factuurtje

Bel ons gerust voor kleine wijzigingen. Bij ons kom je nooit achteraf voor verassingen te staan. Bij Rijschool Marketing profiteer je van full-service. Wij doen niet aan uurtje-factuurtje!

Strategie & advies

Dankzij onze adviezen, tips en begeleiding kan je de aanwezigheid van je bedrijf aanzienlijk verhogen. Rijschool Marketing helpt je graag verder.

9. Webhosting & Onderhoud

Na de oplevering bieden wij je nazorg. Vanzelfsprekend krijg je een webhostingspakket van 1000MB, zonder beperkingen en gebaseerd op fair use policy, domeinnaam, email enz. Bel ons gerust voor al je vragen. Wij bieden je graag ondersteuning.

99% Uptime Garantie

Wij garanderen dat je website goed blijft werken. Facebookkoppelingen, invulformulieren, updates & bescherming tegenover geautomatiseerde hacks zijn allemaal inbegrepen.

Backup

Iedere maand wordt er een backup van je website gemaakt, mocht er iets met de website gebeuren. Dan kunnen wij direct alles terugzetten, zodat er niks verloren gaat.

Altijd up-to-date

Om de zoveel tijd zijn er nieuwe updates beschikbaar om de website optimaal te laten werken. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschoolwebsites, apps, flyers en vindbaarheidoplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!