9

Adverteren

Online rijschoolreclame is een bewezen en kosteneffectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en een betere naamsbekendheid op te bouwen. Rijschool Marketing biedt deskundige online reclame- managementservices aan om je te helpen je zakelijke doelstellingen te bereiken.

50% is afkomstig van zoekmachines

Personen die op zoek zijn naar een rijschool in de buurt maken hun beslissingen meer dan ooit online. Rijschool Marketing helpt je duizenden potentiële klanten te bereiken via zoekmachines en social media platforms.

300% rendement op de investering

Gedrukte reclame is erg duur en is moeilijk te meten als het gaat om resultaten. Online adverteren met Rijschool Marketing stelt je in staat om je specifiek te richten op de klanten die voor jou relevant zijn.

Bereik meer leerlingen, nu!

Duizenden potentiële leerlingen zijn op zoek naar een rijschool in de buurt via Google, Bing en Yahoo en jij kunt ze bereiken via zoekmachine-adverteren. Het is snel op te zetten en heeft een onmiddellijke impact op je websiteverkeer.

2. Facebook Ads

Je huidige en toekomstige klanten zijn al onderdeel van onlinegemeenschappen zoals Facebook en Twitter. Social media reclame drijft potentiële klanten naar je bedrijfspagina's, wat vervolgens voor meer klandizie zorgt en verbetering van de naamsbekendheid van je bedrijf.

Vergroot je bereik

Zodra een klant je advertenties heeft ontvangen, wordt hij of zij een kanaal voor verdere distributie, bijvoorbeeld naar vrienden, kennissen of familie. Dit is het belangrijkste voordeel van sociale media reclame: je huidige klanten creëren een groter marketingbereik voor jouw rijschool.

Bereik de juiste mensen

Social media stelt je in staat om je op klanten te richten. Dit op basis van hun leeftijd, locatie, interesses en andere belangrijke criteria. Je kunt je zelfs richten op klanten die al interesse hebben getoond in je rijschool.

Facebook verjaardagactie

Adverteren kan beter dan ooit tevoren. Via Facebook adverteren wij met een verjaardagsactie. Deze advertentie wordt alleen getoond aan mensen in een straal van 40 km binnen je rijschool en die binnen 1 week jarig zijn.

3. De voordelen van Rijschool Marketing

Rijschool Marketing geeft je de gemoedsrust dat je zoekmachinereclame in de handen van professionals ligt die weten hoe ze succesvolle reclamecampagnes moeten uitvoeren. Wij staan altijd bij je, van zoekwoordonderzoek & rekeningstructuur tot het maken en bijhouden van advertenties en prestaties.

Experts in online reclame

Je online reclame moet worden beheerd door deskundigen die gespecialiseerd zijn in je branche. Wij hebben ruime ervaring in online reclame voor rijscholen. Wij beheren je campagnes volledig, zodat jij je kunt richten op wat het meest belangrijke is: het runnen van je rijschool.

Waar voor je geld

In tegenstelling tot andere reclamemiddelen betaal je met zoekmachine-adverteren alleen wanneer iemand op je advertentie klikt. Je geeft precies aan hoeveel je wilt besteden aan de campagnes en je kunt de campagne pauzeren en hervatten op elk gewenst moment.

Betrek de juiste mensen

Je advertenties worden alleen geactiveerd door mensen die één van je zoekwoorden in de zoekmachine typen. Je kunt ook bepalen op welke geografische gebieden je je wilt richten, wat betekent dat je altijd de meest relevante vooruitzichten aantrekt.

De betrouwbare keuze van meer dan 100 rijscholen

Wij vertellen je graag over onze rijschoolwebsites, apps, flyers en vindbaarheidoplossingen.
Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.

Heb je al een website? Dan doen wij een webscan!